Valitse sivu

Kärkölän kunta esitteli tänään 8.6. ympäristöviikon ja uusien väliaikaisten toimitilojen kunniaksi kunnan toimialojen ajankohtaisia asioita sekä tarjosi kuntalaisille ja kumppaneille kenttäkeittiöllä tehtyä maukasta hernekeittoa. Olipas mukavaa, miten moni tuli meitä moikkaamaan ja syömään lounasta meidän kanssa. Jälkiruuaksi maistui erittäin maukas raparperipiirakka kahvin kera.

Tilaisuudessa allekirjoitettiin myös ilmastokumppanuussitoumus Opti Trading Oy – Vuorimaan tilan kanssa sekä luovutettiin Korveranta Oy:lle ympäristölupadiplomi. Kiitos teille hyvistä toimista ympäristön hyväksi!

Halusimme kysyä myös kuntalaisten ja yhteistyökumppaneiden fiiliksiä kunnan toiminnasta. Kiitos jo tilaisuudessa annetuista palautteista ja hyvästä keskustelusta, mutta voit vastata vielä asiakaspalvelun kehittämiseen liittyvään kyselyyn 30.6. mennessä. Linkki kyselyyn tässä.