Valitse sivu

Kesä ja kesätapahtumat lähestyvät vinhaa vauhtia. Haluamme muistuttaa kunnan verkkosivujen Tapahtumakalenterista, joka on kaikkien kunnassa tapahtumia järjestävien hyödynnettävissä omien tapahtumien ilmoittamiseen. Kalenterista on silloin myös helppo tarkistaa, onko samaan aikaan muita tapahtumia ja niin kuntalaiset kuin vierailijatkin löytävät kaikki tapahtumat yhdestä paikasta.

Tapahtumakalenterin ja ilmoituslomakkeen löydät osoitteesta www.karkola.fi/tapahtumat. Lomakkeesta löytyy monipuolisesti vaihtoehtoja myös toistuvien tapahtumien ilmoittamiseen. Voit merkitä mahdolliset poikkeamat toistuvassa tapahtumassa omaan kenttäänsä. Ilmoitathan myös tapahtumasi päättymispäivän ja -ajan.

Tapahtumailmoitukset hyväksytään sivuston ylläpidossa manuaalisesti, joten niiden ilmestyminen verkkoon kestää jonkin aikaa. Tapahtumakalenteriin pääsee myös www.karkola.fi -sivun tapahtumanostojen alapuolelta tai klikkaamalla mitä tahansa tapahtumaa etusivulla.

Kuva kunnan tapahtumakalenterin lomakkeesta