Valitse sivu

Kärkölän kunnan yhtenäiskoulun kortteliin on päätetty hankkia monitoimikaukalo. Monitoimikaukalon hankinta (KV päätös 26.09.2022 § 32).

Monitoimikaukalo toimii koko kunnan alueen lähipelipaikkana ja on turvallinen harrastepaikka hyvin valaistuna liikuntahallin ja nuorisotilan vieressä.

Monitoimikaukalo mahdollistaa monipuolisten lajien harrastamisen lähes ympärivuotisesti. Monitoimikaukaloa voidaan hyödyntää opetuskäytössä sekä lasten ja nuorten vapaa-ajan liikunnassa. Kaukalossa voidaan pelata mm. jalkapalloa, pesäpalloa, tennistä, jääkiekkoa ja koripalloa. Tekonurmipohja mahdollistaisi myös voimistelun, luistelun ja ulkoliikuntatapahtumien järjestämisen.

Monitoimikaukalo tuo runsaasti lisäneliöitä myös koulun välituntipiha tarpeeseen.

Suunnitelmaehdotus on nähtävillä ajalla 27.04.–10.05.2023. Suunnitelmaehdotuksen nähtäville asettamisen hyväksyi Kärkölän kunnan tekninen lautakunta.

Nähtävillä olosta ilmoitetaan suunniteltuun alueeseen rajoittuvien kiinteistöjen omistajille ja haltijoille. Lisäksi nähtävillä olosta tiedotetaan kuulutuksella kunnan verkkosivuilla sekä Otakantaa.fi-palvelussa. Nähtävillä olon aikana suunnitelmaehdotuksesta voi jättää kommentteja ja muistutuksia Otakantaa.fi-palvelussa. Kommentit ja muistutukset otetaan huomioon, kun monitoimikaukalon suunnitelmaehdotus viimeistellään suunnitelmaksi.

Suunnitelman hyväksymisestä päättää nähtävillä olon jälkeen tekninen lautakunta. Teknisen lautakunnan päätöksestä lähetetään pöytäkirjaote asianosaisille (rajautuvat kiinteistöt sekä muistutuksen jättäneet). Pöytäkirjaotteen lisäksi postitetaan suunnitelmaselostus, pienennös suunnitelmasta sekä valitusosoite hallinto-oikeudelle. Em. suunnitelmien päätöksistä mahdollisesti tehdyt valitukset käsitellään hallinto-oikeudessa.