Valitse sivu

Salpakierto Oy:n lajitteluasemilla otetaan huhtikuun alusta käyttöön kesäkauden laajennetut aukioloajat, jotka ovat voimassa lokakuun loppuun saakka (1.4.-31.10.2023).

Kesäkaudeksi lauantain aukioloaikoja lisätään Asikkalan, Heinolan ja Hollolan lajitteluasemille. Orimattilan lajitteluasemalle aukioloaikoja lisätään kesäkaudeksi maanantaille ja perjantaille. Padasjoen lajitteluaseman aukioloajat muuttuivat vuoden vaihteessa, ja lajitteluasema on avoinna ympäri vuoden arkisin keskiviikkona ja lauantaina. Kesäkaudella lajitteluasema on avoinna lisäksi perjantaisin.

Lahden lajitteluasema PILLERI on kattavasti avoinna ympäri vuoden jokaisena arkipäivänä sekä arkilauantaisin, joten kesäkauden alkamisella ei ole vaikutusta lajitteluasema PILLERIn toimintaan.

LAJITTELUASEMIEN KESÄKAUDEN AUKIOLOAJAT AJALLA HUHTIKUU-LOKAKUU 2023

  • Asikkalan lajitteluasema avoinna ti ja to klo 12 – 18, la klo 10 – 14
  • Heinolan lajitteluasema avoinna ma, ke ja pe klo 12 – 18, parittoman viikon la klo 10 – 14
  • Hollolan lajitteluasema avoinna ma, ke ja pe klo 12 – 18, parillisen viikon la klo 10 – 14
  • Lahden lajitteluasema PILLERI avoinna ma – pe klo 7 – 20, la 10 – 15
  • Orimattilan lajitteluasema ma, ti, to, pe klo 12 – 18, la 10 – 14
  • Padasjoen lajitteluasema ke ja pe klo 12 – 18, la klo 10 – 14

Jos ilmoitetulle aukiolopäivälle sattuu pyhäpäivä, ovat lajitteluasemat suljettuna.

Lajitteluasemilla otetaan vastaan muut kuin kotitaloudessa syntyvät päivittäisjätteet. Tarkistathan ennen kuorman tekoa lajittelu- ja vastaanotto-ohjeet osoitteesta salpakierto.fi

Salpakierto Oy on 9 kunnan omistama osakeyhtiö, joka huolehtii jätelain mukaisista yhdyskuntajätehuollon palvelutehtävistä omistajakuntiensa alueella. Tehtäviin kuuluvat kunnan vastuulle kuuluvien jätteiden vastaanotto, käsittely, jäteneuvonta, jätehuollon suunnittelu ja kehittäminen sekä jätteenkuljetus kunnan järjestämän jätteenkuljetuksen osalta. Yhtiö on osa Lahden kaupunkikonsernia.