Valitse sivu

Kärkölän Lapsiystävällinen kunta -mallin koordinaatioryhmä kokoontui tänään 30.3.2023 alkukoulutukseen. UNICEF tarjosi kunnalle kehittämistyön käynnistävän alkukoulutuksen. Koulutuksessa käytiin läpi mitä lapsen oikeudet kunnan arjessa ja päätöksenteossa tarkoittavat ja miten niitä edistetään mallin tarjoaman työvälineen avulla.  

UNICEFin Lapsiystävällinen kunta -malli auttaa kuntia tekemään lasten hyvinvoinnin kannalta oikeita ratkaisuja lasten arjen palveluissa ja kunnan hallinnossa. Kärkölän kunta lähtee innolla mukaan pitkään kehitysprosessiin ja toivoo saavansa hyödyllisiä työkaluja lasten oikeuksien edistämiseen. Seuraavaksi alamme työstää nykytilan kartoitusta. Kartoitus pohjautuu lasten kokemustietoon, mallin lapsenoikeusindikaattoreihin ja kunnassa jo olemassa olevaan tietoon lasten hyvinvoinnista.

Lisätietoja mallista voi lukea: www.lapsiystavallinenkunta.fi

Lisätiedot:
Palveluohjaaja Sanna Nevalainen, Kärkölän kunta, 044 770 2173, sanna.nevalainen(a)karkola.fi
Erityisasiantuntija Sanna Koskinen, Suomen UNICEF, 050 576 2293, sanna.koskinen(a)unicef.fi