Valitse sivu

Töitä varhaiskasvatuksen opettajille

Haemme iloiseen osaavaan joukkoomme kahta varhaiskasvatuksen opettajaa työskentelemään 0 -5-vuotiaiden lasten kanssa. Varhaiskasvatuksen opettaja tiiminsä vetäjänä vastaa pedagogiikan toteutumisesta ryhmän henkilöstön kanssa. Katso tarkemmat tiedot ja hae paikkaa Kuntarekryn kautta 31.3.2023 mennessä!

Töitä varhaiskasvatuksen lastenhoitajille

Haemme Kärkölän kunnan Vuokkoharjun päiväkotiin yhtä varhaiskasvatuksen lastenhoitajaa sekä esiopetukseen kahta varhaiskasvatuksen lastenhoitajaa vakituiseen työsuhteeseen. Katso tarkemmat tiedot ja hae paikkoja Kuntarekryn kautta 31.3.2023 mennessä!

Lisätietoja työpaikoista antaa: Varhaiskasvatuksen johtaja Kaija Lindén 044 770 2100 kaija.linden@karkola.fi tai päiväkodin johtaja Sari Kaurama 044 770 2101 sari.kaurama@karkola.fi

Katso Vuokkoharjun päiväkodin työntekijävideo. Meillä on huippuhyvä tiimihenki! Haluaisitko mukaan? Laita hakemus tulemaan!

Julkaistu 7.2.2023