Valitse sivu

Varautuminen sähkökatkoihin

Hanaveden tulo jatkuu lyhyen (2 tunnin) sähkökatkon ajan, sillä vesi tulee painovoimaisesti vesitornista. Veden pumppausta vesijohtoverkostossa on myös varmistettu varavoimalla. Vedenpaine voi kuitenkin olla normaalia alhaisempi. Jos sähköt ovat kiinteistöstäsi poikki, vältä veden käyttöä.

Kaikissa kotitalouksissa on hyvä olla osana kotivaraa varastossa puhdasta juomavettä muutaman päivän tarpeeseen. Lisäksi on hyvä olla puhtaita kannellisia ämpäreitä tai kanistereita veden kuljetukseen ja säilytykseen. Vaikka olemmekin varautuneet häiriötilanteisiin, on vedenkäyttäjien hyvä tehdä myös omaa varautumista. Lue lisää

Häiriöilmoitukset

Mikäli sähkökatko aiheuttaa häiriöitä vedenjakeluun tai muuten vesihuoltoon, niistä tiedotetaan Kärkölän kunnan verkkosivuilla ja kunnan sosiaalisessa mediassa. Kärkölän Vedellä on käytössään myös tekstiviesti-ilmoitukset. Jos sinulla on julkisesti saatavilla oleva puhelinnumero, sinun ei tarvitse rekisteröidä sitä asiakasportaaliin. Jos sinulla on käytössäsi työ- tai salaisen liittymän puhelinnumero, on sinun rekisteröitävä puhelinnumerosi, jotta voit saada tekstiviestit. Puhelinnumeron voi ilmoittaa järjestelmään täältä.

Lisätiedot: Emilia Lehikoinen, tekninen johtaja, emilia.lehikoinen(a)karkola.fi, 044 770 2056