Valitse sivu

Päijät-Soten yhtenä toimialana ollut ympäristöterveyskeskus ei siirry hyvinvointialueelle, vaan Päijät-Hämeen kuntien tekemän yhteistyösopimuksen myötä Hollolan kunnan organisaatioon 1.1.2023 lähtien.

Seudullisesta ympäristöterveydenhuollon yksiköstä käytetään nimeä Päijät-Hämeen ympäristöterveys ja se tuottaa terveydensuojelun ja eläinlääkintähuollon palvelut Asikkalan, Hartolan, Hollolan, Iitin, Kärkölän, Padasjoen ja Sysmän kuntien sekä Heinolan ja Orimattilan kaupunkien alueella.

Ympäristöterveydenhuollon toimipisteet sekä kunnaneläinlääkäreiden vastaanotot että terveydensuojelun valvontahenkilöstön toimipisteet, säilyvät entisellään. Myös eläinlääkintähuollon päivystysnumerot pysyvät entisellään, muilta osin henkilöstön yhteystiedot muuttuvat.

Hyötyeläinten ja hevosten päivystävän eläinlääkärin tavoittaa virka-ajan ulkopuolella numerosta 0600 39 2120 ja lemmikkieläinpäivystäjän numerosta 0600 39 2121.

Kärkölän kunnaneläinlääkärin (Marita Johansson) numero 1.1.2023 alkaen on 044 480 1178.

Tietoa Päijät-Hämeen ympäristöterveydestä, mitä kaikkea se sisältää ja yhteystiedot 1.1.2023 alkaen löytvät Hollolan kunnan nettisivuilta terveyden ja hyvinvoinnin alta: Ympäristöterveys ja eläinlääkäri – Hollola

Lisätietoja antaa: ympäristöterveyskeskuksen toimialajohtaja Silja Mäkelä, 044 440 655