Valitse sivu

Kärkölän uusi liikuntahalli valmistui viime kesänä uuden koulukokonaisuuden ja urheilukentän yhteyteen, keskeiselle paikalle kunnan keskustaajamaan. Uudet tilat mahdollistavat monipuolisen käytön niin koululiikunnalle kuin harrastustoiminnallekin sekä tapahtumien tai turnauksien järjestämiselle esimerkiksi viikonloppuisin.

Liikuntahallissa on mahdollista harrastaa eri palloilulajeja mm. kori-, lento- ja sulkapalloa, tennistä, futsalia ja salibandyä. Lisäksi liikuntahallin saa jaettua kolmeen erilliseen lohkoon, mikä sallii eri lajien pelaamisen samanaikaisesti. Liikuntahallista löytyy katsomotilat ja pieni kahvio, jotka mahdollistavat kioskitoiminnan esimerkiksi turnauksiin ja tapahtumiin.

Uudella liikuntahallilla Kärkölän kunta haluaa kannustaa asukkaitaan liikkumaan ja voimaan paremmin sekä tarjota mahdollisuuden monipuolisemmin eri lajien kokeiluihin uusissa tiloissa. Toiveena on, että hallille saataisiin positiivista näkyvyyttä myös ulkopaikkakuntalaisille, esimerkiksi turnauksien ja muiden tapahtumien järjestämisellä. Kärkölässä on paljon mahdollisuuksia viettää vapaa-aikaa ja harrastaa yhdessä tai yksin liikkuen. Uusi ja ehkäpä maakunnan upein liikuntahalli antaa meille ylpeyden ja liikunnallisen kunnan tittelin.

Toni Klang
liikuntahankekoordinaattori

Lasten mediakerhon tekemä esittelyvideo (koulu, kirjasto, liikuntahalli)

Liikuntasali- ja kenttävaraukset