Valitse sivu

Joulun rakastetuin korttikampanja on käynnissä! Luovan välittämisen yhteisö Siskot ja Simot järjestää yhteistyökumppaneineen kymmenennen Joulupostia ikäihmisille-kampanjan 14.11.–5.12.2022. Joulukorttikeräykseen on ilmoittautunut ennätykselliset 133 paikkakuntaa. Kampanjassa kerätään joulukortteja kotihoidon ja asumispalvelujen ikääntyneille asiakkaille. Kärkölässä joulukortteja kerätään kunnanvirastolla (Virkatie 1, 16600, Järvelä). Voit postittaa kortit tai käydä tiputtamassa ne kunnanviraston postilaatikkoon.

– Tänä vuonna ikäihmisiä ilahduttamassa on mukana ennätysmäärä paikkakuntia. On hienoa, että koskettaminen kortilla herättää vastakaikua eri puolilla Suomea. Uskomme myös korttien tekijöiden osallistuvan innokkaasti kampanjaan, Siskot ja Simot ry:n toiminnanjohtaja Eero Väisänen sanoo.

Kampanjan yhteistyökumppaneita ovat Kuntaliitto, Kansalaisopistojen liitto ja Kansalaisareena.

Kampanjaan osallistuminen on helppoa ja hauskaa

Kampanjaan voi osallistua tekemällä joulukortin ja toimittamalla sen keräyspisteeseen 14.11.–5.12. Kirjoita korttiin hyvän joulun toivotukset. Merkitse saajan kohdalle ”Sinulle” ja lähettäjän kohdalle oma nimesi ja Siskot ja Simot. Laita kortti/kortit kuoreen, kirjoita kuoren päälle Joulupostia ja pudota se kunnanviraston postilaatikkoon.

Voit myös postittaa kortit kunnanvirastolle:

Kärkölän kunta
Joulupostia
Virkatie 1
16600 Järvelä

Kaikki keräyspisteet löytyvät myös kampanjan verkkosivuilta: siskotjasimot.fi/joulupostia

Kampanjan verkkosivut: siskotjasimot.fi/joulupostia
Seuraa kampanjaa somessa: #kosketakortilla #joulupostia #berörmedkort #julpost

Lisätiedot:
Kärkölän kunta, senioriohjaaja Saija Kelahaara, saija.kelahaara(a)karkola.fi, 044 770 2232
Siskot ja Simot ry, toiminnanjohtaja Eero Väisänen eero.vaisanen(a)siskotjasimot.fi, 050 545 3145
Siskot ja Simot ry, kampanjakoordinaattori Sari Simonen joulupostia(a)siskotjasimot.fi, 041 312 1979