Valitse sivu

Päijät-Hämeen sosiaali- ja terveyspalvelujen järjestäjä (Päijät-Sote) selvittää nuorten (18-29v) näkemyksiä ja kokemuksia digitaalisista hyvinvoinnin ja terveyden edistämisen (HYTE) palveluista.

Samalla tarkastellaan digitaalisen terveystiedon lukutaitoa, jolla tarkoitetaan kykyä tunnistaa, hakea ja hyödyntää omaan hyvinvointiisi liittyvää tietoa.

Vastaamalla kyselyyn vaikutat suoraan hyvinvoinnin ja terveyden digitaalisten palveluiden kehittämiseen tarpeitasi vastaaviksi. 

Löydät kyselyn tästä linkistä: https://link.webropol.com/s/paijathame2022digitaalisetpalvelut

Kyselyyn vastaaminen vie noin 15 min. Kysymykset ovat monivalintakysymyksiä ja osaan voi kirjoittaa oman mielipiteensä. Kysely on pyritty optimoimaan eri laitteille mobiililaitteet huomioiden.

Selvitykseen osallistuminen on täysin vapaaehtoista ja voit keskeyttää tutkimuksen koska tahansa. Vastaukset tallentuvat tutkijoille lähetettyäsi lomakkeen. 
 
Kaikki tutkimuksessa annetut vastaukset ja muut tutkimuksen yhteydessä annettavat tiedot ovat luottamuksellisia ja tulevat ainoastaan tutkijoiden käyttöön Itä-Suomen yliopistossa. Tutkimuksessa ei kerätä tunnisteellisia henkilötietoja, joiden perusteella vastaajan voisi tunnistaa eikä kerättyjä tietoja yhdistetä muualta kerättäviin tietoihin. Tutkimustiedote löytyy tästä. 

Selvitystä koskeviin kysymyksiin vastaa:

Riitta-Maija Hämäläinen FT, MPH, LiTM
Kestävän kehityksen päällikkö, Päijät-Sote
riitta-maija.hamalainen(a)phhyky.fi
Puh. +358 44 440 3138
Kestävä kehitys
Luontoaskel terveyteen -ohjelma 2022-2032