Valitse sivu

Nuorten työpajan toimintamalli muuttuu ja uusi malli otetaan porrastetusti käyttöön samanaikaisesti vanhan mallin kanssa. Uuden toimintamallin käynnistäminen alkaa 1.11.2022.

Nuorten työpaja tarjoaa työttömille alle 29-vuotiaille kärköläläisille nuorille työkokeilu- ja työssäoppimisjaksoja sekä toimintaa pajan omalla sopimuksella. Nuorten työpajalta saa tarvittaessa tukea myös ammatillisten opintojen suorittamiseen.

Pajajakson aikana nuori saa tietoa opiskelu- ja työllistymismahdollisuuksista sekä ohjausta oman jatkosuunnitelman tekemiseen ja toteuttamiseen sekä tarvittaessa tukea arjen hallintaan. Pajajakson sisältö suunnitellaan nuoren tarpeiden ja tavoitteiden mukaisesti.

Hakeminen työpajatoimintaan

Työnhaku tulee olla voimassa, mikäli nuori haluaa edetä työkokeiluun. Nuorten työpajalle voi kuitenkin jättää hakemuksen, vaikka ei olisi ilmoittautunut työttömäksi työnhakijaksi. Pajatoimintaan voi myös osallistua pajan omalla sopimuksella, jolloin työnhaun ei tarvitse olla voimassa.

Hakijat kutsutaan haastatteluun, kun hakemus on saapunut työpajalle. Hakijan tulee vastata 044 7702-alkuiseen numeroon, jotta työkokeiluasia etenee ongelmitta.

Lisätiedot ja hakulomake: karkola.fi/tyopajatoiminta