Valitse sivu

Tarvitsetko apua yritystoiminnan käynnistämiseen tai jo toiminnassa olevan yrityksesi kehittämiseen? Suunnitteletko investointia ja mietit rahoituksen sekä mahdollisen investointiavustuksen hakemista? Erilaisiin yrityksen kehittämishankkeisiin ja kansainvälistymiseen on myös tarjolla tukia.

Kärkölän kunta tarjoaa yritysneuvontaa kärköläläisille yrityksille ja yrittäjäksi aikoville. Kunta on tehnyt ostopalvelusopimuksen ProAgria Etelä-Suomen kanssa palvelujen tuottamisesta. Tarjoamme yrityksesi tarpeen mukaista palvelua räätälöidysti, etsien oikean henkilön yrityksesi avuksi. Hyödynnä monialaista asiantuntijatiimiä toimintasi kehittämisessä.

Yritysasiantuntija on paikalla Kärkölässä kunnanvirastolla joka kuukauden toinen torstai klo 9-12. Varaa aika etukäteen ja tule matalalla kynnyksellä keskustelemaan yritystoimintaan liittyvistä asioista ja yrityksen kehittämisestä.

Ota yhteyttä ja sovitaan jatkoaskeleet!

Karita Alén, 0400 461 708, karita.alen(a)proagria.fi, ProAgria Etelä-Suomi ry

Ajan voit varata puhelimitse tai täyttämällä lomakkeen tiedot (lomake on sivun lopussa).

Lisätietoa yritysneuvonnasta