Valitse sivu

Wellamo-opiston syksyn 2022 opetusohjelma on julkaistu opiston verkkosivuilla digilehtenä. Ilmoittautuminen alkaa tiistaina 9. elokuuta.

Wellamo-opiston rehtori Mari Ylä-Sankola-Peltola vinkkaa, että tulevaan kurssitarjontaan voi tutustua verkossa jo kesällä ja silloin, kun itselle sopii.
– Moni miettii ja ehkä jo suunnitteleekin kiinnostavaa tekemistä syksylle. Wellamo-opiston tarjontaan voi tutustua wellamo-opisto.fi -verkkosivuilla torstaista 23.6.2022 alkaen. Ilmoittautuminen alkaa tiistaina 9. elokuuta.

Digilehti

Painettu opetusohjelma on haettavissa elokuun alusta Wellamo-opiston toimialueen kirjastoista, Lahti-pisteestä, Kauppakeskus Triosta ja Karismasta sekä Suomalaisesta kirjakaupasta. Kärkölässä opetusohjelman voi hakea kunnanvirastolta, kunnes uusi kirjasto avataan.

– Aiemmista vuosista poiketen opetusohjelmaa ei elokuussa enää jaeta seudun joka talouteen. Ohjelmaa on aiemmin painettu 95 000 kappaletta, tänä vuonna 10 000 kpl. Tällä ratkaisulla haluamme vahvistaa omaa ympäristövastuullista toimintaamme, korostaa Ylä-Sankola-Peltola.
– Usealla jakelupisteellä haluamme varmistaa sen, että painettua ohjelmaa edelleen kaipaavat voivat sellaisen hakea.   

Poimintoja kurssitarjonnasta

Wellamo-opistossa on edelleen tarjolla muun muassa aina suosittuja ja tuttuja liikunta- ja tanssi-, musiikki-, käsityö-, kieli-, kuvataidekursseja. Valittavana on myös uutuuksia ja aiempaa monipuolisemmin vastuullisuutta korostavia ja hyvinvointiin liittyviä kursseja. Perhekurssit tarjoavat mahdollisuuden harrastaa yhdessä lapsen kanssa, vaikkapa Lapsi aikuinen -leivontakurssilla.

Osa kursseista toteutetaan hybridinä, jolloin osallistuja voi halutessaan oppia kotona ja osa tulla paikan päälle. Hybridi-kursseina valittavana on esimerkiksi ”Latinan alkeiskurssi”, ”Tanssijumppaa verkossa” ja ”Korsnäsin villapaita”.

Esimakua monipuolisesta ja uudistuneesta kurssitarjonnasta saa Wellamo-opiston YouTube-kanavalta Kurkistus kursseihin -videolta.

Wellamo-opistossa opetus käynnistyy 29.8. alkaen. Lahdessa opetus käynnistyy uusissa tiloissa Paavolan kampuksella, joka rakentuu vaiheittain. Kampuksen yhteisiä opetustiloja käyttävät Wellamo-opisto, Taide- ja muotoilukoulu Taika sekä Lahden lukio Gaudia.

Wellamo-opisto on Lahden kaupungin ylläpitämä seudullinen kansalaisopisto Päijät-Hämeessä. Toimintaa on Lahdessa, Asikkalassa, Hollolassa, Kärkölässä, Myrskylässä, Orimattilassa ja Padasjoella.  

Lisätiedot:

Wellamo-opisto
rehtori Mari Ylä-Sankola-Peltola, p. 050 398 5850

wellamo-opisto.fi

Wellamo opiston kurssikurkistus 2022 – 2023 – YouTube