Valitse sivu

Häiriötilanteiden tekstiviestipalvelu kotitalouksille

Kärkölän Vesi on ottanut käyttöön Blue Idea Finlandin viestintäsovelluksen, jolla voimme tiedottaa nopeasti kaikenlaisista vika- ja häiriötilanteista.

Tiedotamme jatkossa tekstiviestillä suunnitelluista käyttökatkoista joko etukäteen tai nopeasti äkillisen häiriön johdosta, jotta voit varautua siihen. Jos sinulla on julkisesti saatavilla oleva puhelinnumero, kaikki on kunnossa. Mikäli käytössäsi on työ- tai salaisen liittymän puhelinnumero, on sinun rekisteröitävä puhelinnumerosi erikseen kunnan verkkosivuilla, jotta voit vastaanottaa häiriötilanneviestit.

Myös vuokra-, vapaa-ajan asunnon/kesämökin omistaja tai ikä-ihmisen omainen voi rekisteröidä puhelinnumeronsa siihen osoitteeseen, mikäli vakituinen koti-osoite on jossain muualla. Lähetämme tekstiviestin automaattisesti yli 16-vuotiaille asukkaille, joiden puhelinnumero ja osoite on julkinen.

Tekstiviestin suurimpia hyötyjä ovat nopea tavoitettavuus sekä turvallisuus. Matkapuhelin kulkee kaikkien taskussa ja koska tekstiviestit ovat Internet-yhteydestä riippumattomia, niillä voidaan tavoittaa ihmisiä tehokkaasti henkilön sijainnista riippumatta.

Jos puhelinnumerosi ei ole julkinen, voit ilmoittaa sen järjestelmään täällä.

Kärkölän Veden häiriötiedotteet löydät täältä tai karkola.fi-etusivun pikalinkeistä.

Häiriökartta

karkola.fi/hairiotilanteet

Lisätiedot: Emilia Lehikoinen, tekninen johtaja, emilia.lehikoinen(a)karkola.fi, 044 770 2056