Valitse sivu

Joskus elämässä kaikki ei mene suunnitelmien mukaan. Tuntuu, että mihin ikinä katsotkaan, näet vain suljettuja ovia ja pimeää. Missään ei ole mitään mieltä. Haluamme kertoa teille nyt Henrin tarinan ja rohkaista sitä kautta jokaista, joka taistelee yksin haasteidensa kanssa, ottamaan vastaan apua ja tukea. Kun rinnalla kulkee ihmisiä, jotka luovat uskoa ja tuovat eteesi vaihtoehtoja ja mahdollisuuksia, voit päästä elämässäsi mihin vain. Näin kävi myös Henrille.

Henri on työskennellyt Kärkölän kunnanvirastossa työkokeilussa ja palkkatuella virastomestarina toukokuusta 2021. Tänään 28.3.2022 Henri on kunnanvirastossa töissä viimeistä päivää, koska hän sai vakituisen työpaikan DNA:n palveluneuvojana. Henri halusi kertoa oman tarinansa ja jakaa sen kaikille. Voit lukea Henrin tarinan kokonaisuudessaan tästä.

Kiitos Henri, kanssasi on ollut ilo työskennellä! Toivotamme sinulle onnea ja menestystä matkallasi – toteutukoon kaikki unelmasi.

Kärkölän kunnan palveluverkoston yhteystiedot löytyvät verkkosivuilta kunkin palvelun nimellä. Ota rohkeasti yhteyttä, mikäli koet, että tarvitset rinnalla kulkijaa, neuvoa, apua, ohjausta tai vain kuuntelijaa.

Työllisyyspalvelut

Etsivä nuorisotyö

Työpajatoiminta