Valitse sivu

Koronayhteistyöryhmän kokouksessa ei 23.3.2022 esitetty uusia rajoituksia tai suosituksia. Tapausmäärät ovat pysyneet korkealla tasolla. Sairaalakuormitus on jatkunut korkeana, ja sairaalahoitoon tulee uusia koronapotilaita tasaisesti. 

Koronavirusta on liikkeellä runsaasti, ja tartuntariski on edelleen korkea. Jokaisen omalla toiminnalla on nyt aiempaa suurempi merkitys viruksen leviämisen hidastamisessa yleisten rajoitusten poistuttua.  

Kotona tulee pysyä, jos on vähäisiäkin oireita. Alueellamme on edelleen voimassa laaja maskisuositus, ja kaikissa asiakas- ja yleisötiloissa tulee olla mahdollisuus käsien puhdistamiseen. Tiloissa pidetään esillä riittävät hygieniaohjeistukset ja pintojen puhdistamista tehostetaan normaalitasosta. Asiakaspaikat sijoitellaan riittävän etäälle toisistaan ja oleskelu on järjestettävä mahdollisimman väljästi. Laajasta etätyöstä siirrytään asteittain normaaliin yhdistäen etä- ja lähityötä. 

Koronayhteistyöryhmä kokoontuu seuraavan kerran viimeistään 6. huhtikuuta arvioimaan alueen rokotus- ja epidemiatilannetta sekä mahdollisesti tarvittavia toimenpiteitä. 

www.paijat-sote.fi