Valitse sivu

Koronayhteistyöryhmän kokouksessa ei tänään esitetty uusia rajoituksia. Sairaalakuormitus on kääntynyt laskuun, vaikka se on edelleen korkea, ja sairaalahoitoon tulee uusia koronapotilaita tasaisesti. 

Jokaisen omalla toiminnalla on rajoitusten kevennyttyä merkitys viruksen leviämisen estämisessä. Kotona tulee pysyä, jos on vähäisiäkin oireita. Alueellamme on voimassa laaja maskisuositus, ja kaikissa asiakas- ja yleisötiloissa tulee olla mahdollisuus käsien puhdistamiseen. Tiloissa pidetään esillä riittävät hygieniaohjeistukset ja pintojen puhdistamista tehostetaan normaalitasosta. Asiakaspaikat sijoitellaan riittävän etäälle toisistaan ja oleskelu on järjestettävä mahdollisimman väljästi. Laajasta etätyöstä siirrytään asteittain normaaliin yhdistäen etä- ja lähityötä.  

Koronayhteistyöryhmä kokoontuu seuraavan kerran viimeistään 23. maaliskuuta arvioimaan alueen rokotus- ja epidemiatilannetta sekä mahdollisesti tarvittavia toimenpiteitä. 

www.paijat-sote.fi