Valitse sivu

Kärkölän kunnan kiinteistöihin (Vuokkoharjun koulu ja jääkiekkokaukalo, varikko ja urheilukentän katsomo sekä Kärkölän sote-keskuksen roskakatos) on jälleen kohdistunut ilkivallantekoja. Kyseessä on laajamittainen rakennusten ulkoseinien ja muiden elementtien sotkeminen maalilla. Tapahtumissa mukana olleista henkilöistä on valvontakameran video- ja kuvamateriaalia.

Pyydämme asianosaisia sekä asiasta jotain tietäviä olemaan välittömästi yhteydessä Kärkölän kunnan kiinteistöpäällikkö Tiina Mattilaan asioiden selvittämiseksi.

Viimeaikaiset tapahtumat ovat työllistäneet useita henkilöitä kunnan organisaatiossa ja aiheuttaneet taloudellista vahinkoa. Toivomme, että huoltajat ottavat kotona vakavasti puheeksi edellä kuvatun toiminnan seuraukset ja muistuttavat, että lapsi on iästä huolimatta vahingonkorvausvelvollinen aiheuttamastaan vahingosta.

Lisätietoja: Tiina Mattila, kiinteistöpäällikkö, 044 770 2047