Valitse sivu

Kärkölän kunnanvirastolla järjestettiin 21.2.2022 klo 8-11 kunnanviraston ”uudelleen avajaiset”. Tarjolla oli kahvia, pullaa ja tietysti myös ämpäreitä! Historiallisen ensimmäisen Kärkölä-ämpärin sai ’’Lavanmäen lavastajanakin’’ tunnettu taiteilija Seija Hakala. Oli mukava nähdä iloinen Seija heti kahdeksalta kunnanviraston ovella. Hänellä on ollut ikävä kaikenlaisia tapahtumia ja ihmiskohtaamisia. ”Ennen korona-aikaa on ollut helppoa ja mukavaa asioida suoraan kunnanvirastolla kasvotusten. Olen iloinen, kun rajoitukset helpottavat ja tänne saa tulla taas hyvillä mielin. Sain heti hoidettua kolme asiaani kasvotusten tässä samalla kahvitellessa. Nyt on hyvä lähteä jatkamaan matkaa”, kiitteli Seija.

Toinen iloinen yllätys oli, kun nuorisovaltuuston jäsenet Lauri Sola ja Max Markkola pistäytyivät kahvilla. Heillä tuntui olevan paljon ideoita nuorten hyväksi, mutta näitä ideoita on valitettavasti jarruttanut pitkään jatkunut korona-aika ja rajoitukset. Heilläkin on ikävä tapahtumia ja yhdessä oloa. Max paljasti heidän haaveensa järjestää nuorille laskettelupäivä Messilään. ”Toivottavasti tämä saataisiin toteutettua”, kertoi Max toiveikkaana.