Valitse sivu

Koronarokotus on mahdollista ottaa ensi viikolla ilman ajanvarausta myös alueemme pienemmissä kunnissa. Nykyisten walk-in-rokotuspisteiden aukioloja jatketaan helmikuun loppuun.

Koronarokotuksen voi hakea ilman ajanvarausta ensi viikolla Hartolan, Kärkölän, Myrskylän, Padasjoen ja Pukkilan sote-keskuksista, kun niissä järjestetään walk-in-päivät seuraavasti: 

Hartola  
ke 26.1. ja pe 28.1. kello 13–17, Hartolan sote-keskus 

Kärkölä  
to 27.1. kello 16–18, Kärkölän sote-keskus (Opintie 1, Järvelä)

Myrskylä 
ti–ke 25.–26.1. kello 14–18, Myrskylän sote-keskus 

Padasjoki  
ma–ti 24.–25.1. kello 13–17, Padasjoen sote-keskus 

Pukkila 
to 27.1. kello 15–18 ja pe 28.1. kello 14–18, Hyvinvointikeskus Onni 

Nastolan (Pekkalantie 5, kunnanviraston entinen tila), Orimattilan (Kotiseututie 2, neuvolan entinen tila), Asikkalan (Kanavatie 11, vanha virastotalo) ja Hollolan (Virastotie 1, Sporttimaken entinen tila) walk-in-rokotuspisteillä jatketaan koronarokotusten antamista muuttunein aukioloajoin myös tammikuun jälkeen helmikuussa. Rokotuspisteet ovat auki 1. helmikuuta alkaen tiistaisin, keskiviikkoisin ja torstaisin kello 12–18. Tammikuun aukioloajat löytyvät osoitteesta paijat-sote.fi/ajanvaraus-ja-tietoa-koronarokotuksista.

Walk-in-rokotukset Trion rokotuspisteellä jatkuvat muutoin entisellään, mutta myös maanantaisin on mahdollisuus hakea koronarokotus ilman ajanvarausta. Trion walk-in on auki maanantaisin kello 15–19, tiistaista perjantaihin kello 15–19, lauantaisin kello 8–17 ja sunnuntaisin kello 11–17. 

Koronarokotuksen saa nyt walk-in-pisteiltä lyhyellä jonottamisella, mutta koronarokotukseen voi mennä myös varattuna aikana. Rokotusaikoja on hyvin vapaana rokotuspisteillä. Ajan voi varata Päijät-Soten verkkosivuilta.

Kolmas rokotuskierros etenee maakunnassa hyvin. Alueemme asukkaiden toivotaan edelleen ottavan rokotuksia aktiivisesti. Kolmas rokoteannos suojaa hyvin myös omikronmuunnoksen aiheuttamalta vakavalta taudilta.