Valitse sivu

Kevätlukukausi alkaa 10.1.2022. Vielä ehdit ilmoittautua mukaan ja aloittaa uuden harrastuksen. Keskiviikkona 5.1. kevään opetusohjelma jaetaan alueen talouksiin Seutunelosen ja Uusi Lahden välissä. Jos paperiversio ei saavuta sinua, niin digiversion löydät täältä: https://digiplus.fi/www/WellamoOpisto/Kevat2022/page_1.html

Wellamo-opiston opetus jatkuu etäopetuksena ajalla 10.1.- 16.1.2022. Kaikki alle 18 vuotiaiden opetus järjestetään suunnitelman mukaisesti lähiopetuksena 10.1. alkaen. Maskisuositus on voimassa neljäsluokkalaisista alkaen.

  • Syksyllä alkaneet koko lukuvuoden kurssit jatkuvat etäopetuksena, jos se on mahdollista. Opettaja ottaa yhteyttä opiskelijoihin etäopetuksen järjestämiseksi.
  • Syksyllä alkaneet koko lukuvuoden kurssit, joita ei pysytä etäopetuksena järjestämään ovat tauolla.
  • Digiklinikat kokoontuvat kirjastoissa suunnitelman mukaisesti

Mahdollisten rajoitusten jatkosta tiedotetaan myöhemmin.
Pahoittelemme tilannetta!