Valitse sivu

Kärkölän Yhtenäiskoulussa on siirrytty etäopetukseen vuosiluokkien 1–9 osalta ajalla 30.11-13.12.2021. Etäopetus ei koske 17 §:ssä tarkoitettuja erityisen tuen päätöksen saaneita oppilaita, vaan heille tarjotaan mahdollisuutta osallistua lähiopetukseen. Etäopetuksessa oleville oppilaille on järjestetty maksuton annosateriapalvelu 2.12.2021 alkaen. Huoltajille on tiedotettu asiasta tarkemmin Wilman kautta.

Esiopetus ja päivähoito toimivat normaalisti terveysturvallisuus huomioiden.

Epidemian rauhoittamiseksi on Kärkölän kirjasto, uimahalli, Järvelän Nuokku sekä sisäliikuntatilat suljettu ja kulttuuri- sekä liikuntapalvelut ja kunnan järjestämät liikuntaryhmät ovat tauolla 30.11.-13.12.2021.

Myös senioriohjaajan ikäihmisille järjestämät tilaisuudet ja toimeliasuus ovat tauolla vastaavan ajan.

Eläkeläisten ylijäämäruokailu Opintien koululla jää tauolle loppuvuodeksi.

Kunnanviraston matalan kynnyksen Digiohjaus jää tauolle ja jatkuu jälleen 21.1.2022 alkaen.

Kärkölän ikäihmisten asumisen kehittämisohjelmaan liittyvät jatkosuunnittelupajat, Kärkölän kunnanvirastolla 4.-.5.12.2021, on peruttu. Suunnittelupajat pyritään järjestämään tammikuussa 2022. 

Itsenäisyyspäivän juhlaosuus Kärkölän kirkossa on peruttu, kappeliseurakunta järjestää itsenäisyyspäivän jumalanpalveluksen Hollolan seurakunnan ohjeistuksen mukaisesti. Seppeleet lasketaan muistomerkeille jumalanpalveluksen yhteydessä.

Yrittäjätilaisuus ja joulupuuro 7.12.2021 on peruttu. Tilaisuus siirtyy pidettäväksi tammikuussa, ilmoittautuneille on ilmoitettu henkilökohtaisesti.

Tapahtumakalenteri

Uutista muokattu 3.12.2021: Lisätty tieto Digiohjauksesta