Valitse sivu

Kärkölän ikäihmisten asumisen kehittämisohjelmaan liittyvät jatkosuunnittelupajat, Kärkölän kunnanvirastolla 4.-.5.12.2021, on jouduttu perumaan Kärkölän koronatilanteen takia. Suunnittelupaja pyritään järjestämään tammikuun 2022 puolivälissä. Kunta tiedottaa asiasta lisää lähempänä ajankohtaa verkkosivuillaan ja Hollolan Sanomissa.

Kärkölän ikäihmisten asumisen kehittämisohjelman tavoitteena on lisätä asumisen ennakointia siten, että kunnassa olisi konkreettisesti tarjolla esteetöntä asumista ja lähipalveluita. Kärkölässä visioidaan tulevaa mahdollisen uudisrakentamisen keinoin. Toimeksiantajina hankkeessa toimivat ympäristöministeriö ja Kärkölän kunta.

Kunnanviraston valtuustosalissa joka toinen perjantai pidetty matalan kynnyksen Digiohjaus jää myös tauolle. Näillä näkymin seuraavan kerran kokoonnutaan digiohjauksen merkeissä 21.1. ja 4.2.2022.

Lisätiedot: Saija Kelahaara, senioriohjaaja, 044 770 2232