Valitse sivu

Kärkölän kunta tekee kalenterin vuodelle 2022. Koska aikaisempina vuosina on saatu koostettua hienot kalenterit kuntalaisten kuvista, niin jatketaan samaan malliin. Haussa on sykähdyttäviä, iloisia, jännittäviä, hellyttäviä, värikkäitä ja mielenkiintoisia kuvia Kärkölästä. Teemana on tänä vuonna Kärkölän eläimet. Kotieläimet, lemmikit, luonnonvaraiset eläimet…

Kuvan tulee olla Kärkölästä (kuvaajan ei tarvitse olla kärköläläinen), se voi olla sisä- tai ulkokuva ja kuvia voi lähettää useita. Mikäli kuvissa on ihmisiä tai yksityisiä tiloja, tulee kuvaajalla olla lupa kuvien julkaisuun.

Raati valitsee kalenteriin päätyvät kuvat; jokaisen kuvan yhteyteen tulee kuvaajan nimi. Kuvista ei makseta korvausta ja niiden oikeudet säilyvät kuvaajalla. Kuvia käytetään vain vuoden 2022 kalenterissa, jollei kuvaajan kanssa toisin sovita.

Nimeä kuvasi nimelläsi ja kuvauspaikalla: Etunimi_Sukunimi_Eläimen laji/rotu.

Lähetä kuvasi sähköpostilla viimeistään 7.11.2021 osoitteeseen karkola.kunta(a)gmail.com.
HUOMIOI osoite (gmail) + muuta (a) tilalle @-merkki.

Uutinen julkaistu 8.10.2021, nosto 15.10.2021.