Valitse sivu

Päijät-Hämeessä (+ Myrskylä ja Pukkila) kootaan parhaillaan alueellista lasten ja nuorten hyvinvointisuunnitelmaa vuosille 2022-2025, joka on lakisääteinen asiakirja lasten, nuorten ja perheiden hyvinvoinnin edistämiseksi. lisätietoa

Keräämme lapsilta ja nuorilta (kaiken ikäisiltä ja kaikista alueen kunnista) Padlet-alustalle kuvia ja tekstejä vastauksena kysymykseen MISTÄ SINULLE TULEE HYVÄ OLO?

Lisäksi toivomme lapsia ja nuoria arjessaan kohtaavien aikuisten kannustavan, auttavan ja kuuntelevan mitä ajatuksia lapset ja nuoret aiheesta haluavat jakaa kukin ikätasonsa mukaan. Vastauksia voi tuottaa niin yksin kuin ryhmässä 31.8.2021 mennessä lisäämällä kuvia ja tekstejä Padlet-alustalle.

HUOMIOI VASTATESSASI:

  • Varmista osaltasi kuvankäyttöoikeuksien toteutuminen.
  • Voit vastata täysin nimettömänä tai lisätä tekstiin tiedon vastaajan iästä ja kotikunnasta.
  • Kerro vastauksessa, mikäli kuvaa EI SAA julkaista osana Lasten ja nuorten hyvinvointisuunnitelmaa.

Vastaukset analysoidaan osana lasten ja nuorten hyvinvointisuunnitelman aineistoa ja tulokset toimitetaan niin kuntien kuin Päijät-Hämeen hyvinvointiyhtymän päättäjille tiedoksi ja päätöksenteon tueksi.

OSALLISTU JA VINKKAA linkki myös KAVERILLE!

Lisätietoja:

Hanna Ruokamo, hanna.ruokamo(a)phhyky.fi

Elina Stenvall, elina.stenvall(a)sos-lapsikyla.fi

Kati Vähäkuopus, kati.vahakuopus(a)lahti.fi