Valitse sivu

Kärkölän kunta käynnistää yhdessä Koulutuskeskus Salpauksen, Päijät-Soten ja paikallisten yrittäjien kanssa oppisopimuskoulutuksen, johon valitut opiskelijat suorittavat työnohessa lähihoitajan perustutkinnon, ikääntyvien hoidon ja kuntoutumisen osaamisalan.

Opiskelijat ovat kukin työsuhteessa työnantajaan. Työsuhteessa on 80 % työaika ja yksi päivä viikosta on opintoja, jotka suoritetaan pääosin Kärkölässä, tarvittaessa Lahden keskuskampuksella. Opiskelijat saavat opintoihinsa tukea ja ohjausta paikallisesti Kärkölässä.
Lisätietoa lähihoitajan tutkinnosta tästä.

Haemme nyt opiskelijoita syksyllä 2021 alkavaan ryhmään!

Työnantajana toimii Attendo Nerola, Kotihoiva Ikihyvä sekä Kotihoito (Päijät-Sote). Harjoitteluja voit suorittaa myös kumppanityönantajalla! Ammatilliset opinnot alkavat vuoden 2022 alusta, mutta osa yhteisistä opinnoista on mahdollista tehdä jo syksyllä 2021.

LÄHETÄ HAKEMUS ja CV osoitteeseen petra.nevalainen(a)karkola.fi viimeistään 31.8.2021. Hakijoista osa valitaan haastatteluun ja lopulliset valinnat tehdään työnantajien ja oppilaitoksen toimesta.

Lisätietoja: Petra Nevalainen, petra.nevalainen(a)karkola.fi, 044 770 2212