Valitse sivu

Tarviinkomätän-kampanja 3. – 9. toukokuuta 2021

Koronaepidemia vaikuttaa laajasti yhteiskunnan toimintaan ja ihmisten käyttäytymiseen sekä arkeen. Alkoholin käyttö on siirtynyt kuluneen vuoden aikana koronaepidemiasta johtuen pitkälti koteihin, ja on mahdollista, että alkoholia kuluu enemmän, kun työ, koulu ja muut tutut rutiinit ovat muuttuneet.

Tarviinkomätän – kampanja on suunnattu aikuisväestölle ja siinä on otettu erityisesti vanhempien ja perheiden näkökulma huomioon. Kampanjan tarkoituksena on kannustaa kiinnittämään huomiota alkoholin käyttöön poikkeusaikana sekä muistuttaa alkoholin käytön vaikutuksista terveyteen, jaksamiseen, perheeseen ja omaan talouteen.

Kampanjasivulta löydät erilaisia testejä ja laskureita, sekä vinkkejä mistä löytyy apua ja tukea tarvittaessa:  www.ept-verkosto.fi/tarviinkomatan/

Kampanjan toteuttaa Ehkäisevän päihdetyön järjestöverkosto