Valitse sivu

Ilmoita lapsen poissaolo Tieto Edu-sovelluksella tai web-versiolla 4.2.2021 mennessä.

Poissaolo merkitään valitsemalla Lapsen nimi -> Hoitoajat -> Hoitoaikojen ilmoittaminen -> Valitse vk -> Klikkaa kohdasta poissaolo -> valitse valikosta poissaolo. Merkinnän voi kopioida eri päiville -> Jatka -> Voit kopioida poissaolon eri viikoille sekä sisaruksille -> Lähetä

Hoitoaikojen yhteenvedosta pääset tarkistelemaan lähetettyjä hoitoaikoja ja poissaoloja.

Tieto Edu ohjeet ja web-version nettiosoite löytyy: https://peda.net/karkola/varhaiskasvatus/wasa

Koko talvilomaviikon poissaolosta myönnetään maksuhyvitystä 1-5 päivää, riippuen valitusta palvelun tarpeesta ja edellyttäen, että lapsen poissaolo on ilmoitettu 4.2.2021 mennessä. Vain koko viikon poissaolo oikeuttaa hyvityksiin!

Lue lisää