Valitse sivu

Vesimittarien ja putkistojen lämmöneristys kuntoon

Loppuviikosta pakkanen kiristyy reippaasti, joten viimeistään nyt on syytä varmistaa vesimittarin ja kiinteistön putkistojen lämmöneristys. Veden jäätyessä mittari ja putket voivat haljeta, aiheuttaen pahimmassa tapauksessa vesivahingon.

Jos vesimittari on sisällä, varmista että se on lämmitetyssä tilassa. Jos mittari sijaitsee ulkona (esimerkiksi vanhassa vesikaivossa), varmista että mittarin päällä on riittävästi eristettä ja sillä on tarpeen vaatiessa lisälämmitys. Erityisesti huomiota kannattaa kiinnittää kiinteistöihin, joissa ei vakituisesti asuta (esimerkiksi kesämökit).

Mikäli havaitset mittarissa vuodon tai haluat lisätietoa, ota yhteyttä vesihuoltolaitokseen.

Yhteystiedot:
Henri Häsä, 044 770 2293, henri.hasa(a)karkola.fi
Vesihuoltolaitoksen käyttömestari (työaikana ma-pe klo 8-15)
Päivystäjä (työajan ulkopuolella): 044 770 2201