Valitse sivu

Jokaisen perheen arjessa tulee joskus eteen hankalia tilanteita. Kun perheen yhteiset pelisäännöt ovat kadoksissa, lapsen uhma harmittaa, teinin kanssa tarvitsee neuvotella ruutuajasta, parisuhde kiristää tai oman mielen hyvinvointi mietityttää, voi ammattilaisen ohjaus ja neuvonta olla tarpeen.

Olemme avanneet lapsiperheille uuden tavan hakea apua ja tukea arjen haasteisiin. Sähköisen lomakkeen kautta on mahdollista saada arjen tuen palveluita. Esimerkiksi arjen tuen perheohjaus- ja lähityö sekä psykiatrian sairaanhoitajat voivat olla tukena arjen pulmakohdissa. Työskentelemme perheen arkiympäristössä, kuten kotona, koulussa tai varhaiskasvatuksessa. Työskentely alkaa viikon sisällä asiakkaan yhteydenotosta, ja tapaamisia on 1-5 kertaa.  

Asiakas voi täyttää yhteydenottolomakkeen osoitteessa https://www.hyvis.fi/fi/web/paijat-hame/apua-ja-tukea-lapsiperheen-arkeen#/.

Lapsiperheiden kotipalvelun palvelupuhelin on avoinna maanantaisin, keskiviikkoisin ja perjantaisin klo 11-12 numerossa 044 780 1163.

Lapsiperheiden kotipalvelua haetaan edelleen paperisella lomakkeella, jonka voi pyytää neuvolasta tai tulostaa yhtymän verkkosivuilta www.phhyky.fi/perhe-ja-sosiaalipalvelut/lapsiperhepalvelut/palvelukuvaukset/lapsiperheiden-kotipalvelu.

Lisätiedot:
palveluesimies Heli Kuitunen p.044 780 2275 
palveluesimies Marjo Peltonen p. 044 729 7777 
palveluesimies Johanna Toivonen  p. 044 018 7175 

www.päijät-sote.fi