Valitse sivu

Joulupostia ikäihmisille -kampanja kutsuu kaikki kärköläläiset lähettämään joulukortteja ikääntyneille!

Kaikkien aikojen iloisin joulukampanja alkaa nyt! Luovan välittämisen yhteisö Siskot ja Simot järjestää yhteistyökumppaneineen Joulupostia ikäihmisille-kampanjan 16.11.–11.12.2020 yhtä aikaa yli sadalla paikkakunnalla! Kampanjassa kerätään joulukortteja kotihoidon ja asumispalvelujen ikääntyneille asiakkaille. Kärkölässä joulukortteja kerätään kunnan palveluiden piirissä oleville ikääntyneille.

– Lähettämällä joulukortin voi tuottaa yksinäiselle ikäihmiselle tunteen siitä, että häntä on ajateltu. Kortilla voi koskettaa ja tuottaa iloa lähimmäiselle, Siskot ja Simot ry:n toiminnanjohtaja Eero Väisänen sanoo.

Kampanjan yhteistyökumppaneita ovat Kuntaliitto, Kansalaisopistojen liitto, Kansalaisareena ja Suomen 4H-liitto. Kampanjan suojelijana toimii tasavallan presidentti Sauli Niinistö.

Kampanjaan osallistuminen on helppoa ja hauskaa!
Kampanjaan voi osallistua
1) tekemällä joulukortin ja
2) toimittamalla sen keräyspisteeseen 16.11.–11.12.2020.

Tee joulukortti näin:
Kirjoita korttiin hyvän joulun toivotukset. Merkitse saajan kohdalle ”Sinulle” ja lähettäjän kohdalle oma nimesi ja Siskot ja Simot. Laita kortti kuoreen ja kuoren päälle merkintä ”Korttikampanja”. Toimita kortti keräyspisteeseen määräaikaan mennessä.

Kärkölän keräyspiste on kunnanvirastolla, Virkatie 1, 16600 Järvelä. Kortteja voi käydä pudottamassa viraston postiluukkuun silloin kun itselle parhaiten sopii. Kortin voi myös postittaa Kärkölän kunnanvirastolle yllä mainittuun osoitteeseen. Muista merkitä kuoreen ”Korttikampanja”. Yhdessä kuoressa voi postittaa useampia kortteja. Muista postimerkki!  

Kaikki joulukorttien keräyspisteet ja postitusosoitteet löytyvät kampanjan verkkosivuilta: siskotjasimot.fi/joulupostia

Kampanjan verkkosivut: siskotjasimot.fi/joulupostia

Seuraa kampanjaa somessa: #kosketakortilla #joulupostia

Lisätiedot:
Kärkölän kunta, senioriohjaaja Saija Kelahaara, saija.kelahaara(a)karkola.fi, 044 770 2232
Siskot ja Simot ry, toiminnanjohtaja Eero Väisänen eero.vaisanen(a)siskotjasimot.fi, 050 545 3145
Siskot ja Simot ry, kampanjakoordinaattori Sari Turpeinen sari.turpeinen(a)siskotjasimot.fi, 050 544 5266