Valitse sivu

Kärkölän kunta on mukana Digiturvaviikolla. 26.-30.10. pidettävä viikko keskittyy pieniin arjen valintoihin, joiden avulla kehitämme Suomesta maailman digiturvallisimman maan. Digiturvaviikon aikana henkilöstömme käyttää yhden työtunnin digiturvallisen arjen edistämiseen. Tutustu ohjelmaan tarkemmin täällä.
#digiturvaviikko

Digiturvaviikon järjestää Digi- ja väestötietovirasto yhteistyössä Keskusrikospoliisin, Kuntaliiton, Liikenne- ja viestintäviraston, tietosuojavaltuutetun toimiston, Turvallisuuskomitean sekä FISC ry:n kanssa. Lisätietoa Digiturvaviikosta ja viikon tarkan ohjelman löydät verkkosivuilta: dvv.fi/digiturvaviikko.

Kaikille tarjolla olevat avoimet koulutukset löytyvät täältä. Voit myös ladata ja pelata Digiturvallinen elämä -peliä. Mobiilipelissä opit digiturvataitoja helpolla ja hauskalla tavalla. Pelin läpipelaamiseen kuluu aikaa noin tunti. Ohjeet pelin lataamiseen, asentamiseen ja pelaamiseen löydät täältä.