Valitse sivu

Onko sinulla yritys tai mietit yrittäjäksi ryhtymistä?

Kärkölän kunta ja ProAgria Etelä-Suomi ry ovat sopineet yhteistyöstä 1.9.2020 lähtien.

ProAgrian Yrityspalvelut tarjoavat apua yritystoiminnan eri vaiheissa. Tärkeää on ottaa yhteyttä jo pohdintavaiheessa, jotta saat yrittäjänä parhaat mahdolliset askelmerkit kannattavaan liiketoimintaan ja esimerkiksi rahoituksen järjestelyihin investointitilanteessa. Organisaatiomme monialainen asiantuntijatiimi ja laaja verkostomme pystyy vastaamaan moniin toimialakohtaisiin erityiskysymyksiin. Tapaaminen yritysasiantuntijan kanssa voi toimia myös eräänlaisena kehityskeskusteluna, jossa sinulla on mahdollisuus saada ulkopuolinen näkökulma. Laskemalla ja suunnittelemalla autamme muuttamaan ideat numeroiksi. Salassapitovelvollisuus on meille tärkeintä.

Palvelu voi sisältää mm. asiakkaan tarpeen mukaan esimerkiksi rahoitustukiin, investointien toteuttamiseen sekä markkinoinnin suunnitteluun liittyvää neuvontaa, hakemusten, kannattavuuslaskelmien laadintaa ja verotukseen liittyvää neuvontaa.

Palvelut voimme joustavasti hoitaa joko puhelinpalavereina, etäkokouksina tai kasvotusten tapaamisissa asiakkaan tai kunnan tiloissa.

Lisätietoja

Ole yhteydessä!

Karita Alén, yritysasiantuntija, MMM
ProAgria Etelä-Suomi ry
0400 461 708, karita.alen(a)proagria.fi
Mariankatu 8 A, 15110 Lahti

Petra Nevalainen, elinvoimasuunnittelija
Kärkölän kunta
044 7702 212, petra.nevalainen(a)karkola.fi

Markku Koskinen, pormestari
Kärkölän kunta
045 160 4164, markku.koskinen(a)karkola.fi