Valitse sivu

Kokeilun tulevia asiakkaita ovat työnhakijat, jotka eivät ole oikeutettuja ansiopäivärahaan, kaikki alle 30-vuotiaat työnhakijat ja kaikki maahanmuuttajat ja vieraskieliset, jotka ovat joko työttömänä tai työvoimapalveluissa hankealueiden TE-toimistoissa. Kokeilussa asiakkaat siirtyvät TE-toimistosta kuntien asiakkaiksi. Kuntakokeilu on Lahden, Hollolan, Orimattilan, Asikkalan ja Kärkölän yhteinen hanke. 

Kaikki kyselyn vastaukset käsitellään anonyymisti niin, ettei niistä voida tunnistaa yksittäistä henkilöä. Kysely on avoinna 31.7. saakka. Vastaamaan pääset tästä.

Kuntakokeilussa työnhakijan palveluita kehitetään entistä paremmin työnhakijoiden tarpeisiin soveltuviksi. Kyselyllä kartoitetaan Lahden seudun työnhakijoiden profiilia ja tehdään työvoimapalveluiden asiakkaiden ajatuksia ja toiveita näkyväksi.

Vastaamalla kyselyyn on mahdollista vaikuttaa, millaisia työnhakijan palveluita Lahden seudun kuntakokeilun asiakkaille tullaan tammikuussa 2021 tarjoamaan.