Valitse sivu

Sähkönjakeluyhtiö Caruna halusi tukea haastavana pandemia-aikana verkkoalueensa kuntia ja auttaa niitä palkkaamaan nuoria kesätöihin. Jokainen yhteistyöhön tarttunut kunta osallistuu #Duunienergiaa -kampanjaan, ja saa tähän tarkoitukseen 4000 euroa. Tällä hetkellä kampanjaan on osallistunut lähes 30 kuntaa eri puolelta Suomea, mukaan lukien Kärkölä. Siksi seuraavan kesän ajan Kärkölässä puuhailee Eerika Lepola, elinvoima-assistentti.

Kesätyöhön sisältyy useita, monipuolisia työtehtäviä. Elinvoima-assarin pesti lähti vauhdikkaasti käyntiin Huovilan puiston kesäkahvilan pyörittämisellä. Lisäksi Eerika raportoi kunnan erilaisesta toiminnasta, autan liikuntapalveluissa urheilukentällä ja kuvaa videon, jossa hän esittelee Kärkölän parhaimpia puolia nuoren näkökulmasta. Yhteistyön ansiosta kesätyöntekijä saa arvokasta työkokemusta, mielekästä tekemistä ja mahdollisuuden luovuuteen.

Koska Kärkölässä on lukuisia positiivisia ja esille tuotavia, niin kaikki niistä tuskin mahtuvat kuvattavaan videoon, joten Eerika päivittää videoita niitä ja ajatuksiaan kesän mittaan some-tileille.

Postauksia löytyy hastagillä #Duunienergiaa koko kesän ajan. Jos tiedossasi on positiivista markkinointia kaipaava tempaus tai tapahtuma missä päin Kärkölää tahansa, niin voit kutsua Eerikan paikalle!

Sometilit:

Facebook: Elinvoima-assari Eerika

Instagram: elinvoima_assari