Valitse sivu

"kirjat"Hallitus linjasi maanantai-iltana 4.5., että kirjojen ja muiden aineistojen uloslainaaminen kirjastoista sallitaan välittömästi. Kärkölän kirjastossa toiminta käynnistetään vaiheittain. Tavoitteena on, että kirjoja ja muita aineistoja pääsisi lainaamaan viimeistään 14.5, joka oli hallituksen aikaisempi linjaus kirjastojen sulkuajan päättymiselle. Aloitamme aineistojen uloslainaamisen hallitusti ja turvallisuutta noudattaen.

Toiminnan käynnistäminen ja uloslainaamisen valmistelu kaikkine järjestelyineen vie aikaa. Lisäksi odotamme aluehallintoviranomaisten tarkempia ohjeistuksia.

Kirjastotilat avautuvat hallituksen linjauksen mukaisesti 1.6. alkaen. Noudatamme myös silloin turvallisuusohjeita ja mahdollisia muita rajoituksia.

Ennen uloslainaamispalvelun alkamista asiakkaat voivat varata aineistoja verkkokirjastossa lastu.finna.fi. Varattu aineisto odottaa kirjastossa, kun uloslainaaminen käynnistyy.

Kirjaston henkilökunta vastaa asiakkaiden kysymyksiin numerossa 044 770 2175 ma-pe klo 9-15 välisenä aikana.

Seuraa tilanteen etenemistä osoitteessa lastu.finna.fi.

Lastu-verkkokirjasto palvelee normaalisti ja uusintoja voi tehdä myös sähköpostilla tai puhelimitse. Sulkuaikana erääntyvistä lainoista ei peritä myöhästymismaksuja.

Varauksia ei voi noutaa sulkuaikana. Pidämme kuitenkin meille jo saapuneet varaukset vielä avaamisen jälkeen hyllyssä 7 vrk. Sulkuaikana ei peritä maksuja noutamattomista varauksista.

Tarkennamme ja tiedotamme lisää tilanteen selkiytyessä.

Lisätiedot: Petri Käkönen, sivistysjohtaja, 044 770 2130, petri.kakonen(a)karkola.fi