Valitse sivu

Valtioneuvoston järjestämässä tilaisuudessa koronatilanteesta kertoivat pääministeri Sanna Marin, opetusministeri Li Andersson ja tiede- ja kulttuuriministeri Hanna Kosonen. Pääministeri oli tilaisuudessa mukana videoyhteydellä virka-asunnoltaan Kesärannasta.

Yhteistyötahoina infon järjestämisessä ovat Lasten uutiset (HS), Apu Juniori ja Yle. Kysymyksiä tekevät yhteistyötahojen kautta valitut 7–12-vuotiaat lapset videokokousyhteyden kautta.

Kysymykset lasten koronainfoon on kerätty yhteistyötahojen kanavien kautta alakouluikäisiltä lapsilta ja suoraa lähetystä voivat koulut hyödyntää etäopetuksessaan. Lasten infosta on jaettu tietoa kouluille mm. mukana olevien lasten ja nuorten medioiden kautta.

Tiedotustilaisuus välitetään suorana valtioneuvoston YouTube-kanavalla ja tilaisuudessa on viittomakielinen tulkkaus. Lasten koronainfo näytetään myös Yle Areenassa ja ruotsiksi simultaanitulkattuna Yle Arenan-palvelussa.

Lisätietoja: viestintäpäällikkö Heta-Leena Sierilä, 040 588 8589, valtioneuvoston kanslia