Valitse sivu

"läksytuki"Zoturi, Suojellaan Lapsia ry ja Finnair käynnistivät hyväntekeväisyyshankkeen Lentävä Läksytuki, jota aletaan tarjoamaan päijäthämäläisille ke 8.4.

Lentävä Läksytuki tukee kuntien sivistystyötä antamalla koulupäivän jälkeen läksytukea chatissa kello 16-18. Läksytukea antavat Finnairin lomautetut vapaaehtoiset työntekijät, joiden rikostaustat on tutkittu.

Läksyjen lisäksi tavoitteena on antaa motivaatiota. Nuori voi esimerkiksi miettiä, miksi pitää opiskella matikkaa tai kieliä? Esimerkiksi lentokapteeni tarvitsee matematiikkaa ja maantietoa joka päivä työssään. Lentoemäntä taas kohtaa päivittäin lukuisia ihmisiä eri kielistä ja kulttuureista.

Lentävä Läksytuki on maksuton palvelu. Tekniikan kustannuksista ja koulutuksista vastaa Zoturi, vapaaehtoisten järjestämisestä Finnair ja laadusta Suojellaan Lapsia ry.

Lentävää Läksytukea tarjotaan kevätlukukausi 30.5.2020 asti.

Lisätietoa Lentävästä Läksytuesta saat täältä.