Valitse sivu

"taukojumppa"Liikuntatoimi julkaisee Facebook-sivullaan videoita, kuvia ja ravinto-ohjeita eri teemoilla. Teemoina ovat mm. perheen kanssa liikkeelle, tauko- ja sauvajumpat, porrastreenit ja eläimellistä menoa eli kannattaa seurata! Ravintovinkit perustuvat Syö hyvää -sivuston materiaaleihin ja virallisiin ravitsemussuosituksiin. Kaikki ryhmät, tapahtumat, yhdistysvierailut ja henkilökohtainen liikuntaneuvonta terveyskeskuksessa on toistaiseksi peruttu. Liikuntaneuvojat saa edelleen kiinni sähköpostitse ja puhelimitse arkisin klo 8-16.

Toni Klang, toni.klang(a)karkola.fi, 044 770 2214
Helena Kämäräinen, helena.kamarainen(a)karkola.fi, 044 972 3141

Sivistystoimi on koonnut Vinkkejä kotona oleville perheille -materiaalipankin Pedanetiin. Materiaalipankkiin pääset tästä.

Nuoristoimen henkilöstö on niin nuorten kuin vanhempienkin tavoitettavissa kattavasti myös sosiaalisen median kautta. Yhteystiedot löydät tästä.

Ajankohtaista tietoa koronaviruksesta, toimintaohjeita ja yhteystietoja on koottu kunnan nettisivuille omaksi kokonaisuudekseen. Sivuille pääset tästä. Kannattaa laittaa seurantaan myös kunnan FB-sivut!