Valitse sivu

Kärköläläinen Lilli Vehmas palkittiin Päijät-Hämeen Urheilugaalassa 8.2. urheilutekopalkinnolla.

Vuoden 2019 aikana Lillille kertyi kansallisen tason kilpailuja kolmessa lajissa: pararatsastuksessa, parayleisurheilussa ja kouluratsastuksessa. Molemmissa paralajeissa hän osallistui SM-kilpailuihin. Parayleisurheilussa kuulantyönnössä luokassa F38 SM-hallikisoissa hän voitti kultaa ja kesällä SM-hopeaa. Pararatsastuksessa Lilli kilpaili kahdella hevosella kansallisella ja aluetasolla. SM-kisoissa ratsuna oli Maestoso Madam, oman IV-luokituksen sisällä hän teki toiseksi parhaan tuloksen ja kaikkien luokitusten yhdistetyissä lopputuloksissa sijoitus oli neljäs. Toisen ratsun, Rannikon Kaislan, kanssa kilpailukausi huipentui Hämeen Aluemestaruusvoittoon. Kansallisen pararatsastuksen Rankingin sija 8. ja Rannikon Kaislalla Suomenhevosten pararatsastuksen Ranking 1.

Kuvia tapahtumasta löydät gaalan nettisivuilta sekä gaalan facebookista.