Valitse sivu

"työpaikka"Kärkölän kunnan perinteiset työpaikkatreffit järjestettiin 18.2.2020 kunnanvirastolla. Paikalla oli kunnan toimijoiden lisäksi kesätöitä tarjoavia yrityksiä ja koulutuksen edustajia Salpauksesta ja Hyriasta. 8- ja 9-luokkalaiset kävivät työpaikkatreffeillä oppituntiensa aikana ja saivat mukaansa hakemuslomakkeita sekä infoa koulutuksesta ja työnhausta.

Kunnalla on tänäkin vuonna tarjolla n. 50 kahden viikon kesäpestijaksoa. Lisäksi Koskisen Oy palkkaa arviolta saman verran nuoria. Tarjolla oli myös Kärkölän kappeliseurakunnan kirkko-oppaan ja hautausmaatyöntekijöiden paikkoja sekä Attendo Nerolan kesätyöpaikkoja! Iltapäivällä TE-toimiston edustajat neuvoivat omaan toimialaansa liittyen vähän vanhempia kävijöitä!

Jos et päässyt työpaikkatreffeille, niin seuraa kunnan nettisivuja ja somekanavia, ilmoitamme omista sekä yksityisten työpaikoista kunnan sivuilla kohdassa ”Avoimet Kesäpestit".

Kunnan kesäpestit aukeavat hakuun 21.2.2020, haku tapahtuu osoitteessa kuntarekry.fi. Linkki hakulomakkeeseen löytyy haun alettua kunnan sivuilta.

Lisätietoja: Petra Nevalainen, petra.nevalainen(a)karkola.fi, 044 770 2212