Valitse sivu

Susanna Neuvosen opinnäytetyö on julkaistu

Lahden ammattikorkeakoulun matkailuliikennetoiminnan opiskelija Susanna Neuvonen toteutti opinnäytetyönään Kärkölän kunnalle Huovilan puiston uudet internetsivut ja digitaalisen opaspalvelun vuoden 2019 alun aikana. Uudet nettisivut avattiin toukokuussa ennen puiston kauden alkua. Sivut löytyvät osoitteesta www.huovilanpuisto.fi.

Digitaalinen opaspalvelu toteutettiin eri puolille puistoa sijoitetuilla QR-koodeilla. Koodien avulla kävijä voi tehdä omatoimisen, opastetun kierroksen puistossa kaikkina vuoden ja kellonaikoina. Koodeja löytyy tällä hetkellä 11 kappaletta.

Alla olevista linkeistä voit tutustua Susanna Neuvosen kypsyysnäytteeseen ja opinnäytetyöhön.

Digitaalisella palvelulla lisäarvoa asiakaskokemukseen, Case: Huovilan puisto