Valitse sivu

maaseutuasiamies ja yksityistiet

MAASEUTUASIAMIES

Kärkölän kunnan maaseutusihteeri Heimo Mattila jäi eläkkeelle vuoden vaihteessa. Asikkalan kunnan hallinnoima Päijät-Hämeen maaseutuhallinnon yhteistoiminta-alue on vastannut Kärkölän kunnan maaseutuhallinnon tehtävistä vuodesta 2013 alkaen. Tähän työhön Asikkalan kunta osti Heimo Mattilan työpanosta Kärkölän kunnalta. Vuoden 2020 alusta alkaen Kärkölän alueen asiakaspalvelu hoidetaan Päijät-Hämeen maaseutuhallintoyksikön Salpakankaan toimipaikasta Hollolan kunnanvirastolla. Kärkölän kunnanvirastolla palvelua ei enää ole. Ensisijaisesti Kärkölän asioita hoitaa jatkossa maaseutuasiamies Asko Määttä.

Asko Määttä, maaseutuasiamies
044 790 9377, asko.maatta(a)asikkala.fi

Hollolan kunnanvirasto, Virastotie 3, 15870 Hollola
avoinna ma – pe klo 9 – 15

Maaseutupalvelut >>

Maaseutuhallinnon yhteystiedot >>

YKSITYISTIET

Yksityistieasioita hoitaa jatkossa Kärkölän kunnan tekninen johtaja Ville Partio.

Ville Partio, tekninen johtaja, 044 770 2226, ville.partio(a)karkola.fi