Valitse sivu

ilmaiskonsertti Kärkölässä

Aika: to 17.10. kello 18.00
Paikka:
Kärkölän seurakuntakeskus

Romina Bianco & Tango del norte: La voz de Latinoamérica – latinalaisen Amerikan ääni

Esiintyjät:
Romina Bianco; laulu
Sami Pirttilahti; bandoneon
Ville Westergård; piano.

Vapaa pääsy!

Romina Bianco on Argentiinan valovoimaisimpia naislaulajia, joka vihdoin parin vuoden tauon jälkeen palaa Suomeen konsertoimaan Tango del norten kanssa. Romina on kysytty artisti ympäri maailmaa ja esiintynyt suurilla tangofestivaaleilla ja konserttilavoilla Argentiinassa, Pohjois-Amerikassa, Japanissa ja ympäri Eurooppaa. Suomessa hän on esiintynyt kutsuttuna artistina mm. Seinäjoen Tangomarkkinoiden finaalilähetyksessä sekä Maailmantango-festivaalilla, Tampereella.

Tango del norte on alansa ehdottommista huipuista koostuva yhtye, jonka ohjelmistossa ja sovituksissa yhdistyy ainutlaatuisella tavalla elementtejä argentiinalaisesta tangomusiikista, eteläamerikkalaisesta kansanmusiikista, jazzista sekä klassisesta musiikista. Yhtyeen bandoneonisti, Sami Pirttilahti, voitti elokuussa 2018 maailman arvostetuimman bandoneonkilpailun, ”Che Bandoneon”, Vermontissa Yhdysvalloissa.

Lue lisää

Ilmaiskonsertin järjestävät Kärkölän kunta ja Kärkölän kappeliseurakunta.