Valitse sivu

Lähetä ehdokkaasi viimeistään 31.10.!

kansiKärkölän kunta tekee kalenteria vuodelle 2020. Koska aikaisempina vuosina on saatu koostettua hienot kalenterit kuntalaisten kuvista, niin jatketaan samaan malliin. Eli haussa on jälleen sykähdyttäviä ja mielenkiintoisia kuvia Kärkölästä. Teemalla ei tällä kertaa rajata aiheita, joten rohkeasti vaan kuvia tulemaan!

Kuvan tulee olla Kärkölästä (kuvaajan ei tarvitse olla kärköläläinen), se voi olla sisä- tai ulkokuva ja kuvia voi lähettää useita. Mikäli kuvissa on ihmisiä tai yksityisiä tiloja, tulee kuvaajalla olla lupa kuvien julkaisuun.

Raati valitsee kalenteriin päätyvät kuvat; jokaisen kuvan yhteyteen tulee kuvaajan nimi. Kuvista ei makseta korvausta ja niiden oikeudet säilyvät kuvaajalla. Kuvia käytetään vain vuoden 2020 kalenterissa, jollei kuvaajan kanssa toisin sovita.

Nimeä kuvasi nimelläsi ja kuvauspaikalla: Etunimi_Sukunimi_Paikka.

Lähetä kuvasi sähköpostilla viimeistään 31.10.2019 osoitteeseen karkola.kunta(a)gmail.com.
HUOMIOI osoite (gmail) + muuta (a) tilalle @-merkki.

Uutinen julkaistu ensimmäisen kerran 30.9.2019