Valitse sivu

Kärkölässä 27.3.

Etelä-Suomen Sanomien päätoimittajan Markus Pirttijoen kuntakierros toi hänet Kärkölään eilen 27.3. Ennen yleisötilaisuutta hänelle esiteltiin kuntaa pienemmällä ryhmällä, johon kuuluivat valtuuston puheenjohtaja, pormestari, yrittäjien edustus ja kansliapäällikkö.

Kello 17.00 alkaneessa yleisötilaisuudessa oli paikalla lähes 30 kuntalaista, mikä taisi yllättää vieraamme positiivisesti ja Kärkölä ottikin päätoimittajan vastaan innostuneesti ja lämmöllä. Keskustelu oli aktiivista, kysymykset olennaiseen keskittyviä ja palaute molemmin puolin rakentavaa. Kuntalaiset kertoivat kattavasti Kärkölän parhaista puolista ja tulevaisuuden näkymistä sekä esittivät toiveita myös lehden toimituksellisen linjan suhteen.

Päätoimittaja Pirttijoki vastaili rennosti ja kokeneen lehtimiehen ammattitaidolla. Hän valotti esittelyssään jopa hieman lehden tulevia uudistuksia, jotka toivotettiin laajasti tervetulleeksi.

yhteiskuva