Valitse sivu

sivistysjohtaja ja rehtori

Sivistysjohtaja

toistaiseksi voimassa olevaan palvelusuhteeseen 1.8.2019 alkaen.

Tarjoamme monipuolisen ja kiinnostavan viran kehittyvässä kunnassa. Haemme kokenutta osaajaa johtamaan Kärkölän sivistys- ja hyvinvointitoimialaa sekä kehittämään kunnan palvelutuotantoa ja elinvoimaisuutta.

Sivistysjohtaja johtaa sivistys- ja hyvinvointilautakunnan toimialaa, toimii yhtenäiskoulun rehtorin esimiehenä sekä sivistys- ja hyvinvointilautakunnan esittelijänä ja sihteerinä. Lisäksi sivistysjohtaja on kunnan johtoryhmän jäsen.

Kokonaispalkkaus määräytyy Kunnallisen yleisen virka- ja työehtosopimuksen sekä tehtävän vaativuuden arvioinnin mukaisesti. Palkkatoiveen voi esittää. Virkaa täytettäessä noudatetaan 6 kk:n koeaikaa. Kärkölän kunta on savuton työpaikka.

Virkaan valitun on esitettävä hyväksyttävä lääkärintodistus. Hakemukset palkkatoiveineen ja liitteineen Kuntarekryn (työavain 221864) kautta 29.3.2019 klo 15.00 mennessä.

Lisätietoja antavat pormestari Markku Koskinen, markku.koskinen(a)karkola.fi, 045 160 4164 ja
kansliapäällikkö Jouni Nieminen, jouni.nieminen(a)karkola.fi, 044 770 2206


Perusopetuksen rehtori

toistaiseksi voimassa olevaan palvelusuhteeseen Kärkölän Yhtenäiskouluun 15.6.2019 alkaen. Koulussa on yhteensä noin 470 oppilasta vuosiluokilla 0-9 ja opetushenkilöstöä 44.

Rehtorin keskeisinä tehtävinä on vastata koulun opetus-, ohjaus- ja kasvatustyön johtamisesta, henkilöstöjohtamisesta, taloudesta ja toiminnan tuloksellisuudesta, koulun kehittämisestä sekä sisäisestä ja huoltajien, yhteistyökumppaneiden ja sidosryhmien kanssa tehtävästä yhteistyöstä.

Palkkaus määräytyy OVTES:n mukaisesti. Virkaan valitun on ennen valintapäätöksen vahvistamista esitettävä hyväksyttävä lääkärintodistus terveydentilastaan sekä lasten ja nuorten kanssa työskentelevien rikostaustan selvittämisestä annetun lain (504/2002) mukainen rikosrekisteriote. Viran täytössä noudatetaan 6 kuukauden koeaikaa.

Hakemukseen on liitettävä kelpoisuuden ja työkokemuksen osoittavat tutkinto- ja palvelustodistukset. Hakemukset palkkatoiveineen ja liitteineen Kuntarekryn (työavain 221917) kautta.

Hakuaika päättyy 5.4.2019 klo 15.00, jolloin hakemusten on oltava perillä. Hakemuksia ei palauteta.

Lisätietoja antaa kansliapäällikkö Jouni Nieminen, 044 770 2206, jouni.nieminen(a)karkola.fi