Valitse sivu

Päijät-Häme

apuPäijät-Häme harmaantuu ja ikääntyneiden hoivan tarve lisääntyy pikavauhtia. Hyvinvointiyhtymä käynnistää perhehoitajien haun tuodakseen lisää vaihtoehtoja ikääntyneiden palveluihin. Ensimmäistä kertaa maakunnassa etsitään laajasti perhekoteja jopa pysyvään ikääntyvien sijoitukseen ja valmennetaan perhehoitajaksi halukkaat.

Ennen perhehoitajaksi ryhtymistä vastuulliseen tehtävään haluavan tulee suorittaa perhehoitovalmennus hyväksytysti. Valmennus käynnistyy maaliskuussa. Jotta pääsee mukaan valmennukseen, täytyy ensin hakea perhehoitajaksi. Täytä hakulomake (hyvinvointiyhtymä)ja palauta se osoitteella Asiakasohjaus Siiri/omaishoidon tuki, Vapaudenkatu 23 b, 15140 Lahti.

Infotilaisuus kaikille aiheesta kiinnostuneille pidetään tiistaina 12. helmikuuta klo 13-15 Asiakaspalvelupiste Siirissä, Lahdessa.

Lue aiheesta lisää tästä.