Valitse sivu

vesimittareiden lämmöneristys kuntoon

hanaTalven paukkupakkaset ovat täällä ja viimeistään nyt on korkea aika varmistaa, että vesimittari on kunnossa ja hyvin eristetty. Veden jäätyessä mittari voi haljeta, jolloin sen läpi pääsee vuotamaan vettä. Jos vesimittari on sisällä, varmista että se on lämmitetyssä tilassa. Jos mittari sijaitsee ulkona, esimerkiksi vanhassa vesikaivossa, varmista että sen päällä on riittävästi eristettä ja sillä on tarpeen vaatiessa myös lisälämmitys. Erityisesti huomiota kannattaa kiinnittää kiinteistöihin, joissa ei vakituisesti asu ketään (esimerkiksi kesämökit).

Mikäli havaitset mittarissa vuodon tai haluat lisätietoa, ota yhteyttä vesihuoltolaitokseen mahdollisimman nopeasti.

Yhteystiedot:

Henri Häsä, 044 770 2293, henri.hasa(a)karkola.fi
Vesihuoltolaitoksen käyttömestari (työaikana ma-pe klo 8-15)

Päivystäjä (työajan ulkopuolella): 044 770 2201